Agrarische gebouwen

Recticel Insulation biedt, afhankelijk van de toepassingen en de verschillende eigenschappen, tal van isolatie-oplossingen voor agrarische gebouwen.

Een kwalitatieve omgeving ontwerpen voor uw gewassen en dieren.

Recticel Insulation biedt een oplossing voor alle mogelijke vragen en eisen van de landbouwers. In een goed geïsoleerd gebouw voelen kippen en varkens zich beter. Gewassen kunnen langer bewaard blijven in goed geïsoleerde opslagruimtes en gezonde dieren of producten dragen bij tot het verbeteren van de winstmarge van de landbouwer.

Wanneer u een agrarisch gebouw renoveert of bouwt, moet er speciale aandacht besteed worden aan de specifieke eisen die opgelegd worden voor het isoleren van stapelplaatsen, opslagplaatsen en sorteerpunten, zuivelruimten, veehuisvesting en andere ruimten. Het behouden van een constante en controleerbare binnentemperatuur in combinatie met een optimale koeling, vereist normaal gezien heel wat inspanningen en middelen.

Met de oplossingen van Recticel Insulation voor agrarische gebouwen kunnen de landbouwers het binnenklimaat met beperkte inspanningen en middelen maximaal controleren. Tijdens de opslag en verwerking van zaaigoed, groenten en plantaardige producten is het essentieel verliezen door ziekte en vochtigheid te voorkomen. Ook voor de veestapel is het van essentieel belang ziektes of zelfs sterfgevallen door hittestress, te allen tijde te voorkomen.

Daarom ontwierp Recticel Insulation speciale isolatieplaten voor agrarische toepassingen, die eenvoudig kunnen worden geïntegreerd in systemen waarin koeling en andere specifieke bouwvoorschriften van belang zijn. Recticel levert verschillende types isolatieplaten voor de constructie van agrarische gebouwen, die de landbouwer en zijn veestapel alsook zijn gewassen een volledige, betrouwbare en gebruikersvriendelijke oplossing bieden.

Deze landbouwtoepassingen zouden u van nut kunnen zijn.

Lumix Insulation boards for better animal welfare

Lumix®

Isolatieplaten voor een groter dierenwelzijn

Bereken de U-waarde

Bereken de prestatiewaarden van uw gebouwen, zoals bv. de thermische capaciteit, om aan de voorschriften te helpen voldoen.

Bereken de U-waarde voor uw project

Een vraag over onze producten?

Wij helpen u met plezier.

Neem contact met ons op arrow_forward