Bezoek ons op Belgian Roof Day en maak kans om een werfradio te winnen

Ben jij even onklopbaar als onze Euroroof isolatie? Race als snelste door het parcours in een Formule 1-simulator en maak kans om een werfradio te winnen!

Over het evenement

 • Type
  Evenement
 • Datum
  26.11.2021 - 26.11.2021
 • Locatie
  Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan 9
 • Gemeente
  Groot-Bijgaarden
 • Stand
  nr. 80
 • Gepubliceerd op
  28 Oktober 2021
Bezoek Recticel Insulation op Belgian Roof Day

Hoe kan je deelnemen?  Bezoek de stand van Recticel Insulation (stand 80) op Belgium Roof Day en leg als snelste racer het parcours in een Formule 1-simulator af. Je maakt kans om een werfradio te winnen.

Win een werfradio op Belgian Roof Day 2021 dankzij Recticel

Ons volledige gamma isolatie voor hellende en platte daken wordt op de stand voorgesteld, met onder andere onze nieuwste Euroroof® en Euroroof® Max isolatiepanelen.

Euroroof® Max is een thermische isolatieplaat voor hellende daken (sarkingsysteem). Deze isolatieplaat is speciaal ontworpen met onderdakfolie reeds verlijmd op de isolatie, toe te passen in combinatie met Rectifix® schroeven voor de bevestiging. Het Euroroof® pakket bestaat uit isolatieplaten, Rectivent onderdakfolie en Rectifix schroeven.

Voor platte daken leggen wij u graag het principe van afschotisolatie uit. Op de stand vindt u een maquette met afschotisolatie voor platte daken.

Bezoek dus zeker Recticel Insulation tijdens Belgian Roof Day (stand 80) in Brussels Kart Expo op vrijdag 26 november 2021.

Vooraf registreren is verplicht en kan via deze link.

Registreren >