Euroroof isolatie voor dakrenovatie nieuw stadsbuurtproject 'Leopoldskazerne' te Gent

Dakwerken Naessens realiseert samen met B2Ai architects de dakrenovatie van de Leopoldskazerne in Gent.

De hellende daken worden geïsoleerd met Euroroof sarking dakisolatie en de platte daken worden uitgevoerd met Eurothane Silver platdakisolatie.

De Kazerne die vroeger de thuisbasis was van militairen wordt omgevormd tot een bruisende stadsbuurt.
Samen met de provincie Oost-Vlaanderen die er zijn thuis zal vinden in het nieuwe provinciehuis, komen er enkele woningen, appartementen en zelfs een leuk hotel rond het plein. Een echte hippe stadsbuurt binnen de Gentse kunstenkilometer dus.

Lees alles over de nieuwe stadsbuurt op www.deleopoldskazerne.be

Euroroof, isolatieplaten voor hellende daken

Euroroof thermische isolatie voor hellende daken

Euroroof®

Euroroof is een thermische isolatieplaat geschikt voor sarking voor alle hellende daken. De isolatieplaat is speciaal ontwikkeld om in combinatie te gebruiken met Rectivent onderdakfolie en Rectifix schroeven ter bevestiging. Met Euroroof kun je nog efficiënter je hellend dak afwerken.

Bekijk product

Euroroof Max Panneau d’isolation thermique Sarking avec l’écran de sous-toiture intégrée pour toitures inclinées

Euroroof® Max

Euroroof Max is een thermische isolatieplaat geschikt voor sarking voor alle hellende daken. De isolatieplaat met onderdakfolie reeds verlijmd is speciaal ontwikkeld om in combinatie te gebruiken met Rectifix schroeven ter bevestiging. Euroroof is verkrijgbaar in 1 handige afmeting.

Bekijk product

Eurothane Silver

Eurothane® Silver

Eurothane® Silver is een thermische isolatieplaat voor platdakconstructies en is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
Deze isolatieplaat wordt gekenmerkt door een hoge druksterkte en een uitstekende vormvastheid. Dit staat garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Bekijk product