Exclusieve appartementen bij project 'de Blanke Top - The Residence' in Cadzand

Aan de kust van Cadzand-Bad verrijst de Blanke Top - The Residence, een projectontwikkeling van Versluys Groep. Deze residentie omvat 2 complexen met elk 17 appartementen die samen één van de meest exclusieve nieuwbouwprojecten vormen die ooit in de Benelux werden gebouwd.

Alles is dan ook top in deze residenties: de faciliteiten, de grote balkons en terrassen, de ligging bovenop de duinen met weidse vergezichten, de afwerking en de gebruikte bouwmaterialen, waaronder…. Eurothane® Silver en Eurothane® Silver A isolatie van Recticel Insulation, geplaatst door aannemer Lumco dakwerken.

Doe zelf inspiratie op via dit filmpje.

Meer info: Eurothane® Silver of Eurothane® Silver A

Used Products

Eurothane Silver

Eurothane® Silver

Eurothane® Silver is een thermische isolatieplaat voor platdakconstructies en is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
Deze isolatieplaat wordt gekenmerkt door een hoge druksterkte en een uitstekende vormvastheid. Dit staat garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Bekijk product

Eurothane Silver A

Eurothane® Silver A

Eurothane® Silver A is een thermische isolatieplaat met afschot voor platdakconstructies, waardoor regenwater volledig kan worden afgevoerd.
Deze isolatieplaat is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
De hoge druksterkte en de uitstekende vormvastheid staan garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Eurothane® Silver A afschotplaten vereisen een vakkundige installatie. Om u hierbij te helpen, kan Recticel Insulation een afschotplan en uittrekstaat maken.

Bekijk product

Neem contact met ons op

Overtuigd dat Eurothane Silver dé isolatieoplossing is voor uw project?

Contacteer ons arrow_forward