Exclusieve appartementen bij project 'de Blanke Top' in Cadzand

Aan de kust van Cadzand-Bad verrijst binnenkort de Blanke Top – The Residence: 2 complexen met elk 17 appartement die samen één van de meest exclusieve nieuwbouwprojecten vormen die ooit in de Benelux werden gebouwd.

Alles is dan ook top in deze residenties: de faciliteiten, de grote balkons en terrassen, de ligging bovenop de duinen met weidse vergezichten, de afwerking en de gebruikte bouwmaterialen, waaronder…. Eurothane® Silver en Eurothane® Silver A isolatie van Recticel Insulation, geplaatst door aannemer Lumco dakwerken.

Hiervan kunnen de meesten onder ons enkel dromen (inspiratie opdoen kan via dit filmpje over de Blanke Top-The Residence), maar de isolatieplaten die in dit luxueuze project werden gebruikt, kan u gelukkig wel in uw project toepassen

Meer info: Eurothane® Silver of Eurothane® Silver A

Used Products

Eurothane® Silver

Eurothane® Silver is een thermische isolatieplaat voor platdakconstructies en is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
Deze isolatieplaat wordt gekenmerkt door een hoge druksterkte en een uitstekende vormvastheid. Dit staat garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Bekijk product

Eurothane® Silver A

Eurothane® Silver A is een thermische isolatieplaat met afschot voor platdakconstructies, waardoor regenwater volledig kan worden afgevoerd.
Deze isolatieplaat is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
De hoge druksterkte en de uitstekende vormvastheid staan garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Bekijk product

Neem contact met ons op

Overtuigd dat Eurothane Silver dé isolatieoplossing is voor uw project?

Contacteer ons arrow_forward