Heftruckbestuurder productie (2 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem • Gepubliceerd 16.10.2019

Functiebeschrijving

Als heftruckbestuurder in onze productie, sta je in voor de aan- en afvoer van materialen.  Je interpreteert de productieplanning, zorgt voor de organisatie en coördinatie van de aan- en afvoer van de producten van en naar het magazijn.

Je bent verantwoordelijke voor de correcte registratie van de afgewerkte goederen in het pc systeem.

Je doet kwaliteitscontrole van de afgevoerde platen volgens het controleplan. 

Je kan zowel de voorlader als de zijlader besturen. 

Je staat eveneens in voor het proper houden van je heftruck en staat in voor de tijdige batterijwissels.

Profiel

  • je hebt de juiste veiligheidsreflex
  • je kan zowel zelfstandig als in team werken
  • nauwgezetheid en punctualiteit behoren tot jouw capaciteiten
  • je bent een gedreven persoon en hebt organisatietalent
  • je bent stressbestendig
  • orde en netheid zijn voor jou belangrijk

About Recticel

Recticel is an international industrial group specializing in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions which contribute to our daily comfort. Recticel develops, produces and commercializes these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications through four distinct business lines: Flexible Foams, Bedding, Insulation and Automotive. 

Recticel is active in 29 countries and has a workforce of about 7,266 worldwide (excluding minority stakes in joint ventures). Its consolidated sales turnover reached EUR 1,44 billion in 2018. Recticel is listed on the EuronextTM  stock exchange.

To learn more: visit www.recticel.com

Solliciteer nu!

Stuur je motivatie en CV naar applications.be.insulation@recticel.com en laat ons weten waarom U voor Recticel insulation wilt werken.


Solliciteer nu arrow_forward

Waarom werken bij Recticel?

Recticel is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het maken van innovatieve producten en oplossingen in polyurethaan die bijdragen aan ons dagelijks comfort.

Wij maken deel uit van de in België gevestigde Internationale Recticel Group, één van 's werelds grootste producenten van polyurethaanproducten.