Improvement engineer

België / Belgique, Wevelgem • Gepubliceerd 06.02.2018

Uitvoeren van technische analyses en voorstellen formuleren aan de plant manager om af te zekeren dat mogelijke kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen toegevoegd worden aan de processen van de zaag- en productie-installaties.

Functiebeschrijving

  • Uitvoeren van technische analyses en voorstellen formuleren aan de plant manager om af te zekeren dat mogelijke kwalitatieve en kwantitatieve verbeteringen toegevoegd worden aan de processen van de zaag- en productie-installaties.
  • Projecten uitwerken en verantwoordelijkheid opnemen voor de implementatie ervan in de productieafdelingen zodat de resultaten en de kwaliteit verbeteren. Daarbij een meer efficiënte werkplek creëren, rekening houdend met de voor- en nadelen voor de verschillende afdelingen en het beoogde budget.
  • De verschillende activiteiten binnen een project coördineren en organiseren, in overeenstemming met de prioriteiten en competenties van elke projectmedewerker en de noden van de organisatie. Zo kan een effeciënte en doeltreffende dienstverlening aangeboden worden die tegemoet komt aan de kwaliteitscriteria binnen de afgesproken termijn.
  • Nieuwe, specifieke machineonderdelen ontwerpen om de bestaande installaties aan te passen aan de nieuwe producten.
  • Communiceren met de interne klant wat betreft projectopvolging.
  • Up-to-date houden van kennis over de evolutie en ontwikkelingen in de productie zodat een adequate service kan geboden worden.

Profiel

  • We zijn op zoek naar een startende master (industrieel of burgerlijk ingenieur) chemie of electro-mechanica ... met ambitie en doorgroeipotentieel.
  • Je bent flexibel, leergierig en hebt een sterke interesse in projectwerking.
  • Je bent resultaatgericht.
  • Vlotte kennis van Engels en Frans

About Recticel

Recticel is an international industrial group specialising in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions which contribute to our daily comfort. It develops, produces and commercialises these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications through four distinct business lines: Flexible Foams, Bedding, Insulation and Automotive.

Recticel is active in 27 countries and has a workforce of about 7,600 worldwide (including joint ventures). Its consolidated sales turnover reached EUR 1.33 billion in 2016. Recticel is listed on Nyse-Euronext stock exchange.

To learn more: visit www.recticel.com.

Solliciteer nu!

Stuur je motivatie en CV naar sollicitaties.be@recticel.com en laat ons weten waarom u voor Recticel Insulation wilt werken.


Solliciteer nu arrow_forward

Waarom werken bij Recticel?

Recticel is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het maken van innovatieve producten en oplossingen in polyurethaan die bijdragen aan ons dagelijks comfort.

Wij maken deel uit van de in België gevestigde Internationale Recticel Group, één van 's werelds grootste producenten van polyurethaanproducten.