Max tape

Zelfklevende afdichttape voor het afdichten van aansluitingen in de dakconstructie (bv. voor daklichten).


Max tape is een zelfklevende afdichttape (0,25 m breed en 25 m lang) voor het afdichten van aansluitingen in de dakconstructie. De tape is winddicht en voorkomt warmteverlies via de hoeken of naden. De tape heeft een blijvende kleefkracht en is eenvoudig aan te brengen.

Belangrijkste voordelen

  • Wind- en waterdichte afdichting van dakaansluitingen
  • Uv-bestendigheid van 3-6 maanden (bij gematigd EU-klimaat)
  • Blijvende kleefkracht
  • Eenvoudig aan te brengen

Aan de slag met Max® tape

Zo gebruikt u Max® tape

Aanbrengen op een schone, droge en vetvrije ondergrond bij een aangewezen verwerkingstemperatuur > 5 °C. Na het aanbrengen goed aandrukken op de ondergrond voor een perfecte hechting.

Compatibele producten

L-Ments®

L-Ments® is een zelfdragende en thermisch isolerende plaat die een oplossing biedt voor uiteenlopende uitdagingen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Het innovatieve ontwerp staat garant voor een efficiënte en snelle installatie en dat maakt Recticel Insulation tot favoriet bij bestekschrijvers. L-Ments® biedt ongekende flexibiliteit voor niet-professionele gebruikers: geen binnenafwerking betekent maximale keuzevrijheid bij uw project.

Bekijk product

Powerroof®

Powerroof® is een oplossing die voorziet in een doorlopend luchtdicht isolatieschild boven op de dakconstructie. De platen laten geen vocht door en zijn eenvoudig te installeren, ook bij ongelijkmatige afstanden tussen de spanten. Bij renovatieprojecten zorgt Powerroof® ervoor dat de bestaande binnenconstructie ongewijzigd kan blijven.

Bekijk product

Powerroof® Max

Powerroof® Max is een oplossing die een continu isolatieschild op de dakconstructie biedt. Het is ongevoelig voor vocht en is gemakkelijk te installeren, zelfs met ongelijke ruimte tussen spanten.
Powerroof® is speciaal ontworpen voor standaard hellende daken en voorziet in een onderdakfolie die verlijmd is met de aluminiumbekleding. Dankzij de rasterlijnen op de bekleding verloopt de installatie vlotter en gaat het op maat snijden eenvoudiger. De Rectivent overlapping die aan de plaat wordt bevestigd, zorgt voor extra bescherming tegen de wind. Te bevestigen op de ondersteunende structuur van het dak.

Bekijk product