Melkveehouderij geïsoleerd met Cronus® isolatieplaten

“Cronus® isolatieplaten voor een perfecte reiniging”
Peter W. melkveehouder


Hygiëne is erg belangrijk in de zuivelsector. De wetgeving en richtlijnen zijn ongelooflijk streng, zeker die voor de reiniging van de ruimten in koeienstallen. Cronus® bleek voor ons de meest geschikte oplossing. De isolatieplaten isoleren het dak perfect, en bovendien kunnen ze grondig worden gereinigd met een hogedrukreiniger.

Een kwaliteitsvolle omgeving voor uw gewassen en dieren creëren.

Dierenwelzijn draait om zoveel meer dan alleen ethiek. Verschillende factoren spelen een rol, zoals de omgevingstemperatuur. De temperatuur heeft een enorme invloed op de gezondheid van dieren, evenals op hun groei en productiviteit.
De beste manier om deze doelstellingen te bereiken is door uw stallen en gebouwen te isoleren met het best mogelijke isolatiemateriaal. Dit zal niet enkel leiden tot betere resultaten, maar zal u ook in staat stellen de kosten van diervoeders en energie beter te beheersen.
Kiezen voor Recticel Insulation als uw partner houdt in dat u kunt bouwen op onze jarenlange knowhow en expertise. Samen kiezen we de perfecte oplossing voor uw project.

Toegepaste isolatieproducten

Cronus®

Cronus® isolatieplaten zijn speciaal voor de landbouwsector gemaakt. Omdat er rekening wordt gehouden met het belang van hygiëne, zijn de platen bestand tegen corrosie en hebben ze een stevige bekleding (niet gelijmd), die het reinigen van uw muren en plafonds met een hogedrukreiniger mogelijk maakt.

Bekijk product

Neem contact met ons op.

Overtuigd dat Cronus® dé isolatieoplossing is voor uw project?

Contacteer ons arrow_forward