Ontdek Comfofix op Batibouw: de snelste isolatie op de markt

Over het artikel

  • Gepubliceerd op
    01 Februari 2019
  • Type
    Nieuws
Ontdek Comfofix op Batibouw 2019: de snelste isolatie op de markt

Binnenkort krijgen bouwprofessionals en particulieren de kans om een uitgebreid gamma producten en oplossingen van Recticel Insulation te zien, te voelen en te ontdekken tijdens Batibouw. Batibouw is de grootste beurs voor bouw, renovatie en woninginrichting in België. In 2019 wordt het thema van de beurs 'ervaring': bezoekers krijgen de kans om het verschil tussen de producten zelf te zien en te voelen, zodat ze de juiste beslissingen voor hun projecten kunnen nemen.

Isolatie: belangrijker dan ooit

Nu de COP24-klimaatconferentie in Polen plaatsvindt, worden we met onze neus op de feiten gedrukt: we moeten dringend maatregelen nemen om energie te besparen en sneller over te stappen naar een koolstofarme maatschappij. De rol van efficiënte, duurzame isolatie is hierbij cruciaal. Bij Recticel Insulation doen we alles om eigenaars van woningen en bedrijven de meest efficiënte, handige en duurzame oplossingen voor hun behoeften te bieden. Deze uitdaging motiveert ons om steeds te blijven innoveren. Tijdens Batibouw stelt Recticel Insulation dan ook een assortiment nieuwe, interessante oplossingen voor.

De snelste isolatie op de markt

Een van deze nieuwigheden is Comfofix, het 'pop-in' concept dat we tijdens Batibouw lanceren. Deze baanbrekende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector. De platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard. Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts één dunne laag isolatiemateriaal nodig. De isolatie past zo tussen de dakspanten, waardoor de klant plaats bespaart onder het dak. Het unieke 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of nieten en zonder schroeven of andere bevestigingsmaterialen. Het materiaal is schoon en veilig, dus zijn handschoenen en andere beschermende kleding niet nodig.

Omdat de oplossing in één laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief.

Die energiebesparing is overigens niet de enige manier waarop we de klimaatverandering tegengaan: het 'pop-in' systeem is ook gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor de afvalberg verkleint en dit product een milieuvriendelijke keuze is.

Batibouw 2019 Recticel - Just POP in!

Kom gewoon langs!

De stand van Recticel Insulation is zo ingericht dat bezoekers het proces en de voordelen van een volledig geïsoleerd huis zelf kunnen ervaren. Onze experts zijn aanwezig om tips en advies te geven over het isoleren van hellende en platte daken, muren en vloeren, en over akoestische isolatie. Elke categorie krijgt een eigen plek, zodat bezoekers alles zelf kunnen ontdekken en zo veel mogelijk leren tijdens hun bezoek.

Recticel Insulation heet u alvast welkom in stand 304, hal 5 van Brussels Expo, van 23 februari tot 3 maart 2019.  

Vergeet uw ticket niet online te bestellen via www.batibouw.com of maak kans op gratis tickets door deelname aan onze wedstrijd

We verwachten u,

Het Recticel Insulation team