Production supervisor

België / Belgique, Wevelgem • Gepubliceerd 18.08.2020

Functiebeschrijving

Als productie supervisor coördineer je het productieproces van één van onze drie lijnen. Je behoud het overzicht op alle activiteiten, zowel mens- als productie-gerelateerd, om zo een positieve en veilige werkomgeving te creëren met kwalitatieve producten als eindresultaat.

 

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je staat in voor het dagelijks opvolgen en bewaken van de KPI’s voor de productie. Je bewaakt de productieplanning en kwaliteit van de producten.
 • Je stuurt en coacht een team van ongeveer 30 medewerkers. De teamverantwoordelijken ondersteunen je hierbij.
  Je rapporteert rechtstreeks aan de plant manager.
 • Je creëert een veilige werkomgeving door SHE (safety, health & environment) op te volgen en hierin actief te participeren. Je streeft ernaar om een omgeving te creëren waar veiligheid primeert.
 • Je zet maximaal in op continue verbetering van onze activiteiten. Je start actief projecten op voor investeringen of verbeteringen en werkt hiervoor nauw samen met collega’s uit andere diensten.

Profiel

 • Je hebt een master in chemie, industrieel ingenieur elektromechanica, ed.
 • Je hebt relevante leidinggevende ervaring en dit, bij voorkeur, binnen een productieomgeving
 • Je bent een people manager die mensen kan betrekken bij de organisatie en hun kwaliteiten optimaal gaat inzetten en ontwikkelen
 • Door je communicatie en gedrevenheid kan je mensen overtuigen, veranderingen teweeg brengen en volharden om de gewenste acties te implementeren
 • Je behoudt altijd je helicopterview en kan zo anticiperen op problemen, je bent resultaatgericht en gestructureerd
 • Je spreekt vlot Nederlands en Engels

About Recticel

Recticel is an international industrial group specializing in the transformation of polyurethane into innovative products and solutions which contribute to our daily comfort. Recticel develops, produces and commercializes these solutions to offer an extensive range of value-adding industrial and domestic applications through three distinct business lines: Flexible Foams, Bedding and Insulation. 

Recticel is active in 29 countries and has a workforce of about 7,266 worldwide (excluding minority stakes in joint ventures). Its consolidated sales turnover reached EUR 1,038 billion in 2019. Recticel is listed on the EuronextTM  stock exchange.

To learn more: visit www.recticel.com

Solliciteer nu!

Interesse in onze vacature en onze organisatie? Ben jij de gedreven production supervisor die wij zoeken?
Bezorg ons jouw CV via applications.be.insulation@recticel.com en vertel ons waarom jij een deel van onze toekomst bent!


Solliciteer nu arrow_forward

Waarom werken bij Recticel?

Recticel is een internationale industriële groep die gespecialiseerd is in het maken van innovatieve producten en oplossingen in polyurethaan die bijdragen aan ons dagelijks comfort.

Wij maken deel uit van de in België gevestigde Internationale Recticel Group, één van 's werelds grootste producenten van polyurethaanproducten.