Professionelen: word nu gecertificeerd aannemer binnenisolatie van buitenmuren.

Over het evenement

 • Type
  Opleiding
 • Datum
  17.10.2019 - 18.10.2019
 • Locatie
  VDAB Trainingcenter
 • Gemeente
  Hamme
 • Stand
  Meulenbroekstraat 2
 • Gepubliceerd op
  28 Januari 2019

Schrijf nu in arrow_forward

Opleiding Binnenisolatie VDAB

Wie binnenisolatie laat plaatsen door een aannemer en een RD-waarde van minstens 2 m²K/W behaalt, geniet van een premie van maar liefst 15 euro per m².

Sinds 1 januari 2017 kunnen uw klanten enkel nog een beroep doen op een Vlaamse energiepremie voor binnenisolatie als ze werken met een erkende 'aannemer voor binnenisolatie', of als ze werken onder begeleiding van een architect. De netwerkbeheerders (Eandis - Infrax) voorzien een premie van 15 euro per m² voor het plaatsen van isolatie aan de binnenkant van een buitenmuur.

U kunt als aannemer voor binnenisolatie erkend worden na het volgen van een opleiding en het slagen voor het examen van het Vlaams EnergieAgentschap.

Dagopleiding in het VDAB-opleidingscentrum in Hamme (Meulenbroekstraat 2): donderdag 17/10/2019 en vrijdag 18/10/2019

U betaalt 270 Euro voor de opleiding (2 dagen of 4 avonden). De KMO-portefeuille (zie www.kmo-portefeuille.be) kan voor de betaling van het inschrijvingsgeld worden aangewend. Als arbeider uit de bouwsector kunt u ook rekenen op een tussenkomst via Constructiv.

Voor meer info en om u in te schrijven, neem contact op via BOUWUNIE: https://www.bouwunie.be/nl/session/Bouwtraining-word-gecertificeerd-aannemer