Recticel Insulation stelt innovatie Du.Panel X voor op Eurotier

De optimale isolatieoplossing voor agrarische gebouwen

Over het evenement

 • Type
  Beurs
 • Datum
  13.11.2018 - 16.11.2018
 • Locatie
  Messegelände 30521
 • Gemeente
  Hannover - Deutschland
 • Stand
  hal 17, stand B22
 • Gepubliceerd op
  08 November 2018
Eurotier 2018 Recticel

Van 13 tot 16 november vindt de internationale landbouwbeurs Eurotier plaats in Hannover, Duitsland. Recticel Insulation zal aanwezig zijn in hal 17, stand B22 met verschillende isolatieoplossingen voor uw agrarische gebouwen.

Recticel zet in op nieuwe en steeds betere isolatieoplossingen, die het resultaat zijn van ervaring, vakmanschap en passie voor polyurethaan. Daarom werken we hard aan nieuwe en verbeterde isolatieoplossingen zoals Du.Panel X, onze nieuwe isolatieplaat voor agrarische gebouwen. 

Du.Panel X: de optimale isolatieoplossing voor stallen

Du.Panel X biedt een uitstekende thermische isolatie door een verbeterde isolatiewaarde (lambda-waarde van 0,020 W / m.K) en een goede brandklasse met Euroclass B-s2, d0 (product as such).

Du.Panel X isolatie voor agrarische gebouwen

Du.Panel X: eenvoudige montage en installatie

Recticel Insulation adviseert om de isolatieplaten onder de gordingen te plaatsen om een plat, doorlopend plafond te bekomen. Op deze manier ervaart u een goede ventilatie in de stallen.

Wilt u meer informatie over Du.Panel X? Ons team van landbouwspecialisten kijkt er naar uit om u meer informatie te geven over onze nieuwe innovatie. Bezoek Recticel Insulation van 13 tot 16 november 2018 in hal 17 stand B22 op Eurotier in Hannover, Duitsland.


Meer informatie over Eurotier op www.eurotier.com