Rectifix® schroeven

Geschikt voor een juiste en langdurige bevestiging van Recticel Insulation dakplaten.


Rectifix® is een schroef van hoogwaardig staal speciaal ontwikkeld voor een duurzame bevestiging van Recticel insulation dakplaten.

Belangrijkste voordelen

  • Gemaakt van hoogwaardig staal
  • Haaks op de dakhelling te schroeven
  • Voorzien van een coating die beschermd tegen 700 uur zout spray test
  • Biedt een optimaal voorsnijpunt
  • Specifieke kerndiameter (7 mm)
  • Aangepaste schroefkop met groeven
  • Perfecte bitaansluiting voor TORX 40.
  • Schroefkop met Recticel inscriptie en lengteaanduiding

Aan de slag met Rectifix® schroeven

Zo gebruikt u Rectifix® schroeven

Gebruik de juiste bit TORX 40 en een elektrische of op batterijen werkende boormachine om de schroeven op de juiste manier vast te zetten.

Controleer het type en het aantal schroeven dat nodig is voor uw isolatieproject (pdf)

Compatibele producten

L-Ments®

L-Ments® is een zelfdragende en thermisch isolerende plaat die een oplossing biedt voor uiteenlopende uitdagingen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Het innovatieve ontwerp staat garant voor een efficiënte en snelle installatie en dat maakt Recticel Insulation tot favoriet bij bestekschrijvers. L-Ments® biedt ongekende flexibiliteit voor niet-professionele gebruikers: geen binnenafwerking betekent maximale keuzevrijheid bij uw project.

Bekijk product

Powerroof®

Powerroof® is een oplossing die voorziet in een doorlopend luchtdicht isolatieschild boven op de dakconstructie. De platen laten geen vocht door en zijn eenvoudig te installeren, ook bij ongelijkmatige afstanden tussen de spanten. Bij renovatieprojecten zorgt Powerroof® ervoor dat de bestaande binnenconstructie ongewijzigd kan blijven.

Bekijk product

Powerroof® Max

Powerroof® Max is een oplossing die een continu isolatieschild op de dakconstructie biedt. Het is ongevoelig voor vocht en is gemakkelijk te installeren, zelfs met ongelijke ruimte tussen spanten.
Powerroof® is speciaal ontworpen voor standaard hellende daken en voorziet in een onderdakfolie die verlijmd is met de aluminiumbekleding. Dankzij de rasterlijnen op de bekleding verloopt de installatie vlotter en gaat het op maat snijden eenvoudiger. De Rectivent overlapping die aan de plaat wordt bevestigd, zorgt voor extra bescherming tegen de wind. Te bevestigen op de ondersteunende structuur van het dak.

Bekijk product