Rectifix® schroeven

Schroeven voor bevestiging van dakisolatieplaten


Rectifix® is een schroef van hoogwaardig staal speciaal ontwikkeld voor de bevestiging van isolatieplaten voor hellend dak toepassingen.

Belangrijkste voordelen

  • Gemaakt van hoogwaardig staal
  • Biedt een optimaal voorsnijpunt
  • Aangepaste schroefkop met groeven
  • Perfecte bitaansluiting voor TORX 40.
  • Schroefkop met lengteaanduiding

Aan de slag met Rectifix® schroeven

Compatibele producten

Powerroof

Powerroof®

Powerroof® is een thermische oplossing die voorziet in een doorlopend luchtdicht isolatieschild boven op de dakconstructie met een brandklasse D-s2, d0. Deze zijn vochtbestendig en eenvoudig te installeren.  Ook bij ongelijkmatige afstanden tussen de spanten wordt de continuïteit van het isolatieschild verzekerd, wat koudebruggen uitsluit. Bij renovatieprojecten zorgt Powerroof® ervoor dat de bestaande binnen constructie ongewijzigd kan blijven.

Bekijk product

Powerroof Max

Powerroof® Max

Powerroof® Max is een thermische oplossing die een continu isolatieschild op de dakconstructie biedt. De platen laten geen vocht door en zijn eenvoudig te installeren, ook bij ongelijkmatige afstanden tussen de spanten.
Powerroof® Max is speciaal ontworpen voor standaard hellende daken en voorziet in een onderdakfolie die verlijmd is met de aluminiumbekleding. Dankzij de rasterlijnen op de bekleding verloopt de installatie vlotter en gaat het op maat snijden eenvoudiger. De Rectivent overlapping, zorgt voor extra bescherming tegen de wind.

Bekijk product