Video
13.04.2021

Renovatie met L-Ments zelfdragende dakelementen

video - Renovatie met L-Ments

BELANGRIJK: L-Ments is op dit moment niet meer leverbaar, bekijk onze andere dakoplossingen voor het isoleren van jouw hellend dak

De hellende daken van deze vierkantshoeve worden aangepakt met de zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen L-Ments. Deze zelfdragende en thermische isolerende platen combineren 5 componenten in één element: onderdakfolie, houten tengellatten, een meerlaagse kraft-alubekleding, PIR-isolatie en geïntegreerde houten verstijvers die het paneel zelfdragend maken.

Aannemer Erik Emmers bevestigt: "In de eerste plaats garanderen L-Ments een perfect isolatieresultaat dankzij hun zeer goede lambdawaarde van 0,023 W/mK en dankzij het feit dat de isolatieschil nergens onderbroken wordt. Daarnaast zijn L-Ments snel en eenvoudig te monteren, waardoor ze heel wat tijdswinst opleveren. En vermits L-Ments niet voorzien zijn van een binnenafwerking, zijn ze bij de plaatsing niet gevoelig aan beschadingen en is de keuzevrijheid inzake afwerking maximaal. En last but not least betekenden, voor mij als aannemer, ook de goede technische bijstand van Recticel Insulation, hun persoonlijk advies en hun ondersteuning op maat, een belangrijke meerwaarde."

 

Heb je nog vragen over het isoleren van hellende daken?

Download of bestel gratis je handige pocketgids met de meest gestelde dakisolatievragen voor op de werf.

Ik wil een gids aanvragen arrow_forward