Stoeltjesprofiel

Installatie- & bevestigingsprofiel van pvc voor isolatieplaten in agrarische gebouwen.


Recticel Insulation levert met de pvc-profielen een compleet systeem voor uw agrarische gebouw. De pvc profielen voor isolatieplaten zorgen voor de onderlinge bevestiging van de platen en zijn leverbaar in diverse typen en maten.

Belangrijkste voordelen

  • Winddichte afdichting van naden
  • Beperkt warmteverlies via naden
  • Eenvoudig te installeren

Aan de slag met een stoeltjesprofiel

Compatibele producten

Cronus

Cronus®

Cronus® isolatieplaten zijn speciaal voor de landbouwsector gemaakt. Omdat er rekening wordt gehouden met het belang van hygiëne, zijn de platen bestand tegen corrosie en hebben ze een stevige bekleding (niet gelijmd), die het reinigen van uw muren en plafonds met een hogedrukreiniger mogelijk maakt.

Bekijk product

Eurothane AL

Eurothane® AL

Een optimale stabiele temperatuur, in combinatie met een goede luchtkwaliteit en de juiste vochtigheidsgraad, is essentieel om uw dieren en gewassen gezond te houden. Eurothane® AL is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de agrarische sector (loodsen en stallen). De isolatieplaten kunnen op maat worden gemaakt, zodat u beschikt over een doorlopend isolatieschild, en zijn leverbaar met quattro randafwerking. Bij het quattro systeem loopt de bekleding door aan de vier zijden.

Bekijk product

Powerline

Powerline®

Met Powerline® biedt Recticel Insulation de beste isolatieoplossing voor zowel opslagfaciliteiten als stallen. Powerline® is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de agrarische sector en biedt een goed brandgedrag. Hiermee bent u verzekerd van optimale opslagcondities voor minimale opslagverliezen.

Bekijk product