Win een paar laarzen bij uw bezoek aan Recticel Insulation tijdens de Beurs van Libramont.

Over het evenement

 • Type
  Beurs
 • Datum
  26.07.2018 - 29.07.2018
 • Locatie
  Libramont Exhibition Congress
 • Gemeente
  Libramont
 • Stand
  stand 24,06
 • Gepubliceerd op
  12 Januari 2018
Recticel @ Libramont 2018

Recticel Insulation tekent opnieuw present op de Beurs van Libramont. Op de Recticel stand verneemt u alles over de geschikte isolatieoplossingen voor uw project. Kom langs op de stand, neem deel aan de wedstrijd en win een paar laarzen!

Recticel Insulation biedt verschillende isolatieoplossingen aan voor de agrarische sector. U kent vast Powerline® en Eurothane® AL isolatie. Ondertussen is het gamma uitgebreid met Cronus® isolatie.

De Cronus® isolatieoplossing bestaat uit PIR-isolatie met een hoge isolatiewaarde (λD 0,024 W/mK). Met Cronus® realiseert u een doorlopend isolatiescherm aan de binnenkant. Dat geeft u een uitstekende bescherming en de grootste energiewinst. De Cronus® platen zijn aan de ene zijde afgewerkt met zuivere aluminium. De andere zijde van de platen blijft zichtbaar en is voorzien van een glasvezelversterkte polyester die uiterst makkelijk te reinigen is. Zo is de binnenzijde van uw dak en muren meteen netjes afgewerkt. En dat blijft ook zo. Uw gebouw reinigen met hogedruk is geen enkel probleem. Dankzij de optimale lichtspreiding creëert u meer comfort en een aangename en nette uitstraling. Of het nu gaat om een stal, bewaarplaats, loods of hoevewinkel: Cronus® biedt u de ideale isolatieoplossing.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de sales engineer Ymke Maelfeyt. (maelfeyt.ymke@recticel.com)

Bezoek Recticel Insulation van 27 tot 30 juli 2018 in Libramont (stand 24-06). Informeer Recticel Insulation over uw isolatieproject en neem deel aan de wedstrijd.
U maakt kans om een paar handige laarzen te winnen!

Win Bekina boots via Recticel Insulation op Libramont 2018

Praktische informatie: www.foiredelibramont.be