Opleiding dak: isoleren van hellende en/of platte daken.
Alles wat je moet weten over het isoleren van een hellend of plat dak.

 

Wat als je met een dakkapel zit op een hellend dak? Hoe isoleer je het best na bij een hellend dak waar reeds isolatie zit? Tijdens onze opleiding krijg je het antwoord op deze vragen, en nog veel meer.

Schrijf je in voor de dakisolatie opleiding van Recticel Insulation

Wat leer je in deze training?

Aan de hand van praktijkvoorbeelden begeleiden we je in de installatie van je isolatie. Welke dampschermen zijn compatibel met onze isolatie? Waarop moet je letten bij het na-isoleren van een reeds geïsoleerd dak? Hoe bevestig je het best de isolatie op het dak?
Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens onze opleiding hellend en plat dak. Daarnaast is er ook ruimte om enkele concrete situaties van jullie te bespreken.

Voor wie is deze opleiding?

Deze training is geschikt voor iedereen die actief is in de hellend of plat dak wereld en die aan de slag wil gaan met enkele praktische tips om het isoleren van daken nog beter te laten verlopen.

Praktische informatie

DATA:

nog verder te bepalen data in het voorjaar: Opleiding dak - Isoleren van hellende en platte daken

TIJDSTIP:    telkens een halve dagsessie van 8.45 u. tot 12.00 u. of van 12.30u tot 17u

LOCATIE:    bij één van onze partners, afhankelijk van de gekozen datum en locatie. (meer info wordt u bevestigd na inschrijving)

 

Schrijf je in

We geven om uw privacy. Daarom zullen we uw gegevens alleen gebruiken om u te contacteren in verband met dit evenement of informatie over het evenement te sturen. Lees meer hierover in onze privacyverklaring.

U kunt ten allen tijde uw persoonsgegevens raadplegen, wijzigen of laten verwijderen door een verzoek te sturen naar privacy.insulation@recticel.com.

* velden aangegeven met * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.
arrow_forward

Bedankt voor je inschrijving!

Wij houden je op de hoogte van alle details van de opleiding.
Bij vragen of opmerkingen, aarzel niet een e-mail te sturen naar roadies@recticel.com.

Op zoek naar renovatietips?

Surf naar renovatiegids.recticelinsulation.be en download de handige gids voor bouwprofessionals bij alle renovatie isolatieuitdagingen.

Download dé Renovatiegids arrow_forward

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen?
Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contacteer ons arrow_forward