Recticel Insulation volgt de richtlijnen van nationale en lokale overheden op het gebied van volksgezondheid.  Jullie veiligheid en gezondheid is ook onze zorg.  Met het oog op het voorkomen van de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus stellen we alle geplande opleidingen uit.  Nieuwe data worden bekend gemaakt als de situatie onder controle is.

Jouw kennis nemen we héél serieus

 

Alles wat je moet weten over isoleren

Wat als je bij renovatie het niveau van het terras wil behouden en wil vermijden dat er een opstap gecreëerd wordt aan het raam of een aanpassing aan de bestaande schuiframen? Wat als je bij nieuwbouw het afgewerkte vloerpeil binnen op hetzelfde niveau wil als de afgewerkte terrasvloer of als je een uitvoering wil met slanke terrasvloeren? Tijdens onze opleidingen krijg je het antwoord op deze vragen, en nog veel meer.

 

Onze opleidingen

dakisolatie  Opleiding dakisolatie

Wat als je bij renovatie het niveau van het terras wil behouden en wil vermijden dat er een opstap gecreëerd wordt aan het raam of een aanpassing aan de bestaande schuiframen? Hoe isoleer je het best na bij een hellend dak waar al isolatie zit?

Tijdens deze dakisolatie opleiding krijg je het antwoord op deze vragen, en nog veel meer.

Schrijf je in voor de dakisolatie opleiding van Recticel Insulation

 

 

Voordelen van een Recticel opleiding

Antwoord op specifieke vragen

Heb je specifieke vragen waar je graag een antwoord op wilt krijgen?
Stuur ons je vragen en wij zullen deze anoniem beantwoorden tijdens de opleiding.

Hands-on

De opleidingen zijn voorzien om direct te kunnen toepassen op de werf. De theorie wordt praktisch toegelicht aan de hand van beeldmateriaal en maquettes in handige tips & tricks.

Kijkje achter de schermen

Tijdens de opleiding staat ook een uitgebreid bezoek aan onze fabriek op de planning. Op die manier leer je ook onze isolatie kennen van grondstof tot eindproduct.

Jullie ervaringen

“We vonden het een leerrijke ervaring met een heel enthousiaste lesgever. Het is een geruststelling dat we zeker niet moeten aarzelen om achteraf contact op te nemen als we nog vragen of bepaalde specifieke problemen hebben.”

V. uit Oostrozebeke

 

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over onze opleidingen?
Aarzel zeker niet om ons te contacteren!

Contacteer ons arrow_forward