Isolatieopleidingen en infosessies bij verdelers of bij Recticel Insulation

Heel wat bouwprofessionals maakten al gebruik van één van onze gratis infosessies. Aan jou de keuze welk concept er voor jou als bouwstoffenhandelaar en je klanten het meest aanspreekt.

De bouwsector staat voor heel wat uitdagingen, zeker op het vlak van energetisch renoveren. Bijscholen is een must om bij te blijven. Doe een beroep op onze expertise en blijf op de hoogte. Geef jullie klanten de kans om alle tips en tricks over isolatie op een aangename manier te leren kennen. We delen graag onze expertise voor het realiseren van jullie projecten en die van jullie klanten.

Heel wat professionals actief in de bouwsector maakten al gebruik van één van onze gratis infosessies. Aan jullie de keuze welk concept er voor jou en je klanten het meest aanspreekt:

Kies wat het beste past voor jouw bedrijf, jouw klanten en je agenda

1) Ontbijt- en/of namiddagsessies 'dakisolatie' bij de verdeler

Een ontbijt- of namiddagsessie waar onze Recticel experts ter plekke klaar staan om alle isolatievragen te beantwoorden van je klanten. Recticel Insulation zorgt graag voor de communicatie, voor de demostand en het materiaal. Jullie zorgen voor de locatie en eventuele hapjes en drankjes.

Neem contact op om samen een sessie dakisolatie te organiseren

 

Ontbijtsessie vol isolatietips van Recticel experts bij een verdeler

2) Opleiding hellend dak met fabrieksbezoek bij Recticel Insulation in Wevelgem

Een opleiding met handige tips over het plaatsen van hellend dakisolatie in ons trainingscentrum met hieraan gekoppeld een fabrieksbezoek waar je ziet hoe PU-isolatieplaten gemaakt worden.

Meer info over de hellend dakisolatie opleiding bij Recticel Insulation

Recticel Experts opleiding hellend dak

3) Opleiding plat dak met fabrieksbezoek bij Recticel Insulation in Wevelgem

Een opleiding met handige tips over het plaatsen van platte dakisolatie in ons trainingscentrum met hieraan gekoppeld een fabrieksbezoek waar je ziet hoe PU-isolatieplaten gemaakt worden.

Meer info over de platte dakisolatie opleiding bij Recticel Insulation

Recticel Experts opleiding plat dak

4) Een korte infosessie over premies op maat en bij u ter plaatse

Onze isolatie-experts komen graag bij jullie langs en geven een duidelijk overzicht van alle isolatiepremies in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Dit kan een lunch of avondsessie zijn met als afsluiter een hapje en een drankje.

Meer info over een premieopleiding op maat
 

Infosessies isolatiepremie Recticel Insulation Wevelgem
Brugs dakcentrum quote afbeelding Recticel opleiding

“Het fabrieksbezoek en de opleiding dakisolatie is een echte aanrader. Onze klanten apprecieerden dit enorm en waren aangenaam verrast dat er zo in detail werd ingegaan op hun specifieke isolatievragen. Recticel Insulation nam de volledige praktische organisatie op zich, zodat dit uiterst vlot verliep voor ons. ”

Alain van Brugs Dak Centrum

Voordelen van een Recticel opleiding

Antwoord op specifieke vragen

Antwoord op specifieke vragen

Heb je specifieke vragen waar je graag een antwoord op wil krijgen?
Stuur ons je vragen vooraf en we beantwoorden ze graag tijdens de opleiding.

Hands-on

Hands-on

De opleidingen zijn voorzien om direct te kunnen toepassen op de werf. De theorie wordt praktisch toegelicht aan de hand van handige tips & tricks, heel wat beeldmateriaal en maquettes.

Kijkje achter de schermen

Kijkje achter de schermen

Tijdens de opleidingen in Wevelgem staat ook een uitgebreid bezoek aan onze fabriek op de planning. Op die manier leer je ook onze isolatie kennen van grondstoffen tot eindproduct.

CPE verdeler quote Tamara

“Het organiseren van ontbijtsessies in onze filialen kon op heel wat bijval rekenen. In een korte maar krachtige demo stonden de Recticel experts onze klanten te woord. Ondertussen genoten zij van een lekkere koffie en een gratis ontbijt. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Tamara van CPE

Als bouwaterialenhandelaar wil je ook graag je klanten dat ietsje extra aanbieden en voor hen het verschil maken? Geef hen de kans om onze isolatie-experts te leren kennen. Geef hun een exclusieve kijk achter onze schermen (enkel bij bezoek in Wevelgem) en geef hun info op hun specifieke isolatievragen. Jouw klanten zijn zo op de hoogte van alle laatste nieuws en iedereen gaat tevreden naar huis!

Aarzel dus niet en neem contact met ons op via roadies@recticel.com of via je regioverantwoordelijke. Zo krijg je alle info en kan er concreet een samenwerking opgestart worden.

Interesse in het plannen van een isolatieopleiding?

Contacteer Els, onze opleidingsverantwoordelijke: zij zorgt voor een vlekkeloze planning en organisatie van de opleiding of infosessie.

Graag meer info over het organiseren van een isolatie opleiding? arrow_forward

Het advies van onze isolatie-experts handig op 1 plaats gebundeld

Recticel ondersteunt al jarenlang bouwprofessionals met top isolatieadvies.

Op het Recticel Experts kenniscentrum brengen we de laatste nieuwtjes en handige tips over hoe je jouw isolatieproject het best aanpakt door middel van blogs, video's en meer.

Bezoek het Recticel Experts kenniscentrum of schrijf je in voor de Recticel Experts nieuwsbrief