Dé premiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen

Alle beschikbare isolatiepremies en hoe die aan te vragen in één handig document voor jouw klanten

Als stimulans om energiebewuster te renoveren, geeft de overheid een uitgebreid aanbod aan steunmaatregelen. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Want naast de besparing op de energiefactuur, de vermindering van de CO2-uitstoot, het extra comfort en de meerwaarde van de woning die jouw klant zo bekomt, zorgen de financiële ruggensteuntjes van de overheid ervoor dat jouw klant zijn investering in energiezuinige renovatiemaatregelen nog sneller heeft terugverdiend.

Vraag hier jouw gratis premiegids aan

In deze premiegids zetten we alles op een rij in verband met de isolatiepremies in 2022 zodat je jouw klant correct kan informeren en leggen we uit hoe je met Recticel Insulation de isolatiewaarden voor 2050 behaalt.

premiegids met alle isolatiepremies op een rij

Ik wil dé premiegids ontvangen!

We geven om je privacy. Daarom zullen we jouw gegevens enkel gebruiken om de gids op te sturen of je te contacteren in verband met je aanvraag. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. We vragen je adres om informatie te kunnen sturen vanuit de juiste regio verantwoordelijke of specialist. Indien je dan verder nog vragen hebt kan je gemakkelijk op die communicatie antwoorden.