The Architect Challenge

Partner Program by Recticel Insulation voor architecten

To become the most successful architect ever. That is your mission. Right?

 

Good news!
Om een rol als architect-pionier te kunnen verwezenlijken in de huidige context, is het niet alleen essentieel om ontwerptaal als geen ander te beheersen, maar ook om duurzaamheid te kunnen toepassen in een ontwerp, ongeacht of het nu gaat om een volledig gebouw of slechts een bepaalde ruimte.
Schrijf je in voor de Discovery Day op vrijdag 2 december

Binnen ons Partner Program begeleiden we architecten om niet enkel tot ingenieuze ontwerpen te komen, maar deze ook meteen te kunnen rijmen met de huidige bouwvoorschriften en eisen op vlak van energetische efficiëntie, nu en in de toekomst.

The Architect Challenge by Recticel Insulation
 • Stap 1:     Kom langs op vrijdag 2 december
  op onze VIP Discovery Day, waar je de kans krijgt om het gesprek aan te gaan met onze isolatie-experts en ineens ook een blik achter de schermen te krijgen van onze productiefaciliteiten in Wevelgem.
 • Stap 2:     Waag je kans
  en neem deel aan The Architect Challenge, waar jouw kennis op de proef wordt gesteld.
 • Stap 3:     Geniet 
  van alle voordelen van ons Partner Programma en kom meteen in contact met je 'isolatie-peetouder', tot wie je je kan wenden bij ieder isolatievraagstuk..
 • Step 4:     Proficiat!
  Je bent automatisch aangemeld voor ons Partner Programma (individueel, als teams of als stageproject) en neemt zo een voorsprong in je missie om de meest succesvolle architect(en) ooit te worden.
 • Stap 5:     Gewonnen?!
  Maak je klaar voor een architecturale inspiratietrip*!

* Op voorwaarde dat je The Architect Challenge gewonnen hebt!  

Schrijf in voor de VIP Architect Discovery Day op vrijdag 2 december in Wevelgem

We geven om je privacy. Daarom gebruiken we je gegevens enkel om te antwoorden op je vragen. Lees onze privacy notice na voor alle info. Op elk moment, kun je je persoonlijke gegevens raadplegen, wijzigen of verwijderen door ons je vraag te sturen naar privacy.insulation@recticel.com.