Vacatures

Bouw mee aan dé isolatieoplossingen van de toekomst in polyurethaanschuim. Recticel is marktleider in deze sterk groeiende sector.

18 jobs

Country

Spontane sollicitatie

International Maintenance Manager

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 14 Januari 2022

In your role as international maintenance manager you will organize, plan and manage implementation of maintenance services whilst observing safety as a top priority. You are responsible for the preventative, curative and predictive maintenance frame in the plants, asset availability and asset performance to ensure all machines and equipment are in optimum condition and running at maximum availability and performance. You will co-ordinate with the local plant managers in Belgium, France, UK and Finland.

Meer lezen

Maintenance Manager

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 14 Januari 2022

Als Maintenance Manager sta je in voor de ontwikkeling, configuratie en optimalisering van onze onderhoudsprocessen op het gebied van preventief, voorspellend en curatief onderhoud voor de plant.

Meer lezen

Mechanieker (2 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 12 Januari 2022

Voor onze onderhoudsafdeling zijn wij op zoek naar een mechanieker die instaat voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark

Meer lezen

Ploegchef outbound logistics (vaste nacht)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 03 Januari 2022

Voor onze afdeling outbound logistics (magazijn) zijn wij op zoek naar een ploegchef.  Als ploegchef sta je in voor de volledige opvolging en ondersteuning van de laadploegen en bijhorende functies.  Dit voor de gebieden veiligheid, kwaliteit, coaching en productiviteit

Meer lezen

Process Manager

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 03 December 2021

Als process manager ben je verantwoordelijk voor proces engineering in de plant Wevelgem, dit zowel voor de chemische als de mechanische transformaties (foaming en finishing). Je coördineert en drijft ook het continious improvement programma in de plant.

Meer lezen

Labo Assistant (3 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 29 November 2021

Als labo assistant sta je in voor de voorbereiding en uitvoering van proeven ten einde de kwaliteiten van de geproduceerde isolatieplaten te borgen.

Meer lezen

Werkvoorbereider E&I

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 29 November 2021

Als werkvoorbereider E&I ben je verantwoordelijk voor de voorbereidingen van elektrische en instrumentatie gerelateerde werken.

Meer lezen

Operator waste (2 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 29 November 2021

Als medewerker op onze afdeling ‘afvalbeheer’ ben je een belangrijke schakel in de correcte afvalsortering op onze site in Wevelgem.

Meer lezen

Technical Expert Belux

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 24 November 2021

Als Technical Expert Belux bied je technische ondersteuning : je houdt toezicht op de technische inhoud van lopende projecten en voorziet interne/externe stakeholders tijdig van technische informatie die strategische of commerciële implicaties hebben voor Recticel.

Meer lezen

Production Manager HSL2

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 05 November 2021

Als productie manager coördineer je het productieproces van één van onze drie lijnen. Je behoud het overzicht op alle activiteiten, zowel mens- als productie-gerelateerd, om zo een positieve en veilige werkomgeving te creëren met kwalitatieve producten als eindresultaat.

Meer lezen

Heftruckbestuurder productie (2 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 28 Oktober 2021

Als heftruckchauffeur in onze productieafdeling sta je in voor de aan- en afvoer van materialen

Meer lezen

International Technology Development Engineer

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 20 Oktober 2021

You develop and implement new technologies or equipment to improve our foaming process, quality of finished product or if needed for the introduction of new chemistry and organise by consequence the roll out over relevant different plants.

Meer lezen

Ploegchef post production (2 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 19 Oktober 2021

Voor onze afdeling post production zijn wij op zoek naar een ploegchef waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt voor de optimale en efficiënte ondersteuning van alle activiteiten in de afdeling.

Meer lezen

Machineoperator verzaaglijn (3 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 14 Oktober 2021

Als operator aan onze verzaaglijn sta je in voor de instellingen van de dwarszaag. Je interpreteert de verzaagplanning en doet de nodige instellingen.

Meer lezen

Process Engineer Finishing Lines

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 07 Oktober 2021

Als proces ingenieur zorg je voor de ontwikkeling, configuratie en optimalisering van het afwerkingsproces na het opschuimen tegen de beste totale kosten.

Meer lezen

Production Supervisor - Post Production

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 04 Oktober 2021

Als productie supervisor coördineer je de ‘post-productie’ activiteiten. Je behoud het overzicht op alle activiteiten, zowel mens- als productie-gerelateerd, om zo een positieve en veilige werkomgeving te creëren met kwalitatieve producten als eindresultaat.

Meer lezen

Machineoperator Insteller (3 ploegen)

België / Belgique, Wevelgem Gepubliceerd 01 Oktober 2021

Als insteller sta je in voor een vlotte instelling en het beheer van de verzaaglijn waarbij je de platen verzaagt en spont volgens instructies en volgens de planning. Dit door de lijn in te stellen dat de correcte afmetingen verkregen worden.

Meer lezen

Waarom werken bij Recticel?

Bouw mee aan dé isolatieoplossingen van de toekomst in polyurethaanschuim. Recticel is marktleider in deze sterk groeiende sector. Met Recticel Insulation bereik je een efficiënter energieverbruik, nu en voor de volgende generaties.

Kom meer te weten arrow_forward