Uitnodiging: The Rolling Stones

Ook zin in een muzikaal avondje uit? Geniet samen met Recticel Insulation van hét concert van het jaar: 60 jaar The Rolling Stones!

The Rolling Stones blijven maar 'rollin' !
Ook zin in een muzikaal avondje uit? Volop genieten van hét concert van het jaar: 60 jaar The Rolling Stones!

Je zitplaats is alvast gereserveerd op een toplocatie waar je vanop de eerste rij dit concert kan meemaken in het Koning Boudewijnstadion op maandag 11 juli 2022.

Deze tour, getiteltd : 'SIXTY' om de voorbije 60 speciale jaren samen te vieren: de Britse band zit inderdaad al 60 jaar in het vak.  
De legendarische rockers Mick, Keith en Ronnie treden deze zomer op in Brussel

Schrijf je in via onderstaand formulier en beleef deze avond samen met ons. Je krijgt een bevestiging van je deelname met alle praktische info en we sturen je enkele dagen voordien nog eens alle details door via e-mail.

Ik schrijf me in!

Rolling stones in concert

Schrijf hier in

We geven om je privacy. Daarom zullen we jouw gegevens enkel gebruiken om je te contacteren in verband met dit evenement en de nodige reservaties voor jouw te doen. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Je kan ten allen tijde je persoonsgegevens raadplegen, wijzigen of laten verwijderen door een verzoek te sturen naar privacy.insulation@recticel.com.

* velden aangegeven met * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.
arrow_forward