Inspiratiesessies 'Start to Architect': Recticel Insulation is van de partij

(Bijna) afgestudeerde architecten zitten boordevol plannen en ideeën voor de vormgeving van de maatschappij van morgen. NAV en De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten investeren samen in die toekomst en organiseren een exclusief informatiemoment, samen met verschillende partners-fabrikanten.

Over het evenement

 • Type
  Evenement
 • Datum
  06.03.2023 - 15.03.2023
 • Locatie
  respectievelijk Ghelamco Arena, Maison de la Poste of Oude Gevangenis
 • Gemeente
  respectievelijk in Gent, Brussel of Hasselt
 • Stand
  kom zeker langs bij Recticel Insulation
 • Gepubliceerd op
  19 Januari 2023
Schrijf in voor een inspiratiesessie 'Start to architect'

Foto: Simon Mouton

NAV en De Vlaamse Raad van de Orde van Architecten investeren samen in de toekomst van (bijna) afgestudeerde architecten en organiseren een exclusief informatie- en inspiratiemoment. Want met de juiste informatie over stage en het contact met fabrikanten krijgen zij alle tips en tricks om als architect aan de slag te gaan.

We helpen je dus graag op weg tijdens Start to Architect, een exclusief event voor laatstejaarsstudenten architectuur, stagiairs en starters. Laat je volop inspireren, ga met een bom informatie naar huis en geef zo je carrière een vliegende start.

Op drie toplocaties proeven deelnemers van knappe architectuur tijdens een rondleiding. Na een inspirerend panelgesprek met getuigenissen van jonge en ervaren architecten wordt de avond afgesloten met een netwerkmoment.

Maandag 06/03 - Ghelamco Arena, Gent
Woensdag 08/03 - Maison de la Poste, Brussel
Woensdag 15/03 - Oude Gevangenis, Hasselt

Alle info over het programma vind je op de website van NAV.

Schrijf dus snel in en kom zeker langs bij Recticel Insulation. We geven je graag info over onze thermische en akoestische isolatieoplossingen. Tot dan!