Dé premiegids voor het isoleren van residentiële gebouwen

Alle beschikbare isolatiepremies en hoe die aan te vragen in één handig document

Als stimulans om energiebewuster te renoveren, geeft de overheid een uitgebreid aanbod aan steunmaatregelen. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Want naast de besparing op de energiefactuur, de vermindering van de CO2-uitstoot, het extra comfort en de meerwaarde van de woning die jouw klant zo bekomt, zorgen de financiële ruggensteuntjes van de overheid ervoor dat jouw klant zijn investering in energiezuinige renovatiemaatregelen nog sneller heeft terugverdiend.

Vraag hier jouw gratis premiegids aan

📣 UPDATE: Vanaf 1 januari 2023 zijn er nieuwe inkomensgrenzen geldig (aangepast aan de snel oplopende index) voor Mijn VerbouwPremie en Mijn VerbouwLening in het Vlaams Gewest.

Ik wil dé premiegids ontvangen!

We geven om je privacy. Daarom zullen we jouw gegevens enkel gebruiken om de gids op te sturen of je te contacteren in verband met je aanvraag. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. We vragen je adres om informatie te kunnen sturen vanuit de juiste regio verantwoordelijke of specialist. Indien je dan verder nog vragen hebt kan je gemakkelijk op die communicatie antwoorden.