Waarmee kan jij het meest energie besparen? Ontdek het met de BENOvatietest!

Over het artikel

  • Gepubliceerd op
    09 November 2023
  • Type
    Press
Doe zelf de BENOvatietest

Zoek je manieren om je energiefactuur drastisch te verlagen? Dan is je woning energiezuiniger maken een slimme zet. Geen idee waar je moet beginnen? Met de BENOvatietest op www.mijnBENOvatie.be ontdek je hoe energie(on)zuinig je woning is, en hoe het beter kan, zelfs met enkele ingrepen.

Surf naar www.mijnBENOvatie.be, vul de vragenlijst van de BENOvatietest in, en op basis van je antwoorden ontvang je in je mailbox een BENOvatierapport waarin staat hoe goed – of slecht – je woning scoort op het vlak van dak-, gevel-, schrijnwerk- en vloerisolatie, verwarming en sanitair warm water, ventilatie, rationeel energiegebruik, stroomopwekking, waterbehandeling en regenwaterrecuperatie. 

Samen met dit overzichtelijk en persoonlijk verslag krijg je – gratis, objectief en volledig op jouw maat – een schat aan waardevol BENOvatieadvies, met o.a. info over de BENOvatiedoelstellingen van elke renovatiestap in kwestie, en met een link naar de beste oplossingen om die doelstellingen te bereiken, naar mogelijke plaatsers en verdelers, en naar een overzicht van de mogelijke premies. 

Meer info op :
www.mijnBENOvatie.be 

Doe meteen de BENOvatietest via www.mijnbenovatie.be/nl/benovatietest