Woningbouw

Recticel Insulation heeft een groot aanbod aan isolatie-oplossingen voor residentiële gebouwen en huizen die ook aan de specifieke eisen voldoen.

Geniet dag en nacht van het 'feel good' klimaat in je huis.

Recticel beschikt over een ruim assortiment aan productoplossingen voor tal van binnenlandse woontoepassingen. Met reeds meer dan 60 jaar ervaring, heeft Recticel zich tot doel gesteld een langetermijn-samenwerkingsakkoord aan te gaan voor de ontwikkeling van nog performantere producten in appartementsgebouwen en huizen, die bijdragen tot het welzijn van hun bewoners.

Wanneer je een residentieel gebouw renoveert of bouwt, moet er speciale aandacht besteed worden aan het comfort van de bewoners, de energetische doeltreffendheid van het gebouw en het gemak van het plaatsen van de isolatie. Recticel Insulation bezorgt je oplossingen die het thermisch en akoestisch klimaat van het gebouw verbeteren en die, tezelfdertijd, bijdragen tot het algehele comfort van de bewoners. Het smalle design van de isolatieplaten zorgt ervoor dat Recticel-platen erg populair zijn bij de huiseigenaren die het maximum willen halen uit de woonoppervlakte.

Recticels woonisolatieproducten zijn zeer makkelijk te plaatsen en speciaal ontworpen voor elke mogelijke toepassing in een gebouw: vloeren, ribben, plafonds, daken, terrassen, enz.

Isolatieoplossingen voor residentiële gebouwen

Deze woningbouw oplossingen komen voor jouw in aanmerking.

Powerroof Max isolatie toepassingsfoto hellend dak top

Powerroof® Max

Thermische isolatieplaat met geïntegreerde onderdakfolie voor sarking toepassing op hellende daken

calculator U-Waarde icoon

Bereken de U-waarde

Bereken de prestatiewaarden van je gebouwen, zoals bv. de thermische capaciteit, om aan de voorschriften te helpen voldoen.

Bereken de U-waarde voor jouw project

Een vraag over onze producten?

Wij helpen je met plezier.

Neem contact met ons op arrow_forward