Bezoek ons op Belgian Roof Day 2022

Recticel Insulation is terug aanwezig op Belgian Roof Day in Brussels Kart Expo op vrijdag 21 oktober 2022. We stellen je onze isolatieoplossingen voor platte en hellende daken voor. Klim de snelste tijd op onze klimwand en win een overnachting voor 2 op 100 m hoogte in het Euromast-hotel in Rotterdam!

Over het evenement

 • Type
  Beurs
 • Datum
  21.10.2022 - 21.10.2022
 • Locatie
  Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan 9
 • Gemeente
  Groot-Bijgaarden
 • Stand
  nr. 82
 • Gepubliceerd op
  12 Oktober 2022
Bezoek Recticel Insulation op Belgian Roof Day

Win een overnachting voor  2 in het Euromast-hotel in Rotterdam

Kom tijdens Belgian Roof Day 2022 langs op de Recticel-stand (stand n° 82).
Klim de snelste tijd op onze klimwand en win een overnachting voor 2 op 100 m hoogte in het Euromast-hotel in Rotterdam.

Win een verblijf voor 2 in het Euromast hotel te Rotterdam op Belgian roof day

We stellen je ons volledige gamma isolatie voor platte en hellende daken voor, met onder andere onze nieuwste Euroroof® en Euroroof® Max isolatieplaten.

Euroroof® Max is een thermische isolatieplaat voor hellende daken (sarkingsysteem). Deze isolatieplaat is speciaal ontworpen met onderdakfolie reeds verlijmd op de isolatie, toe te passen in combinatie met Rectifix® schroeven voor de bevestiging. Euroroof® isolatieplaten installeer je altijd met Rectivent® onderdakfolie en Rectifix® schroeven.

Voor platte daken leggen wij je graag het principe van afschotisolatie uit met onze isolatieoplossingen Eurothane Bi-4A en Eurothane Silver A. Op de stand vind je een maquette met afschotisolatie voor platte daken.

Bezoek dus zeker Recticel Insulation tijdens Belgian Roof Day (stand 82) in Brussels Kart Expo op vrijdag 21 oktober 2022.

Vooraf registreren is verplicht en kan via deze link.