Bezoek Recticel Insulation op de beurs Interpom in Kortrijk Xpo

Bezoek onze stand nr. 6102 in hal 6 in Kortrijk Xpo. Neem deel aan onze wedstrijd en maak kans op een stevige werfradio. Elke deelnemer ontvangt trouwens een handig geschenk.

Over het evenement

 • Type
  Beurs
 • Datum
  28.11.2021 - 30.11.2021
 • Locatie
  Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216
 • Gemeente
  Kortrijk
 • Stand
  nr. 6102
 • Gepubliceerd op
  03 November 2021
Bezoek Recticel Insulation op Interpom 2021

Dit jaar kan je, naast uitgebreide info over onze isolatieoplossingen, ook info krijgen om een mooie werfradio te winnen tijdens de beurs!

Waag je kans: bezoek onze stand 6102 tijdens de beurs. Na het beantwoorden van een vraag en een schiftingsvraag maak je kans op een stevige werfradio.
Iedere deelnemer ontvangt ter plaatse sowieso een nuttig geschenk.

In bewaarplaatsen en teeltruimten speelt Powerline® een belangrijke rol. Beheersing van de temperatuur en relatieve vochtigheid eisen een degelijk isolatiemateriaal met een aangepaste bekleding. Powerline® wordt al tientallen jaren met succes ingezet in deze sector. 

Powerline® biedt de beste isolatieoplossing voor zowel opslagfaciliteiten als stallen en is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de vereisten van de agrarische sector en biedt een uitstekend brandgedrag. Hiermee ben je verzekerd van optimale opslagcondities voor minimale opslagverliezen.

Met Lumix® isolatie draagt Recticel nu ook bij tot meer daglicht in de stallen. Dit leidt tot minder stress en ongewenst gedrag bij de dieren. 
De Lumix®-platen zijn bekleed met een unieke donkere laag die het licht eerder absorbeert dan reflecteert en zorgt zo voor meer comfort in de stal.
Vraag meer info hierover en wees voorbereid op de toekomst!

Tijdens de beurs kan je kennismaken met onze kwalitatieve oplossingen voor jouw loods of opslagplaats. Bezoek ons op onze stand nr. 6102 in hal 6. 
De beurs gaat door van zondag 28 tot en met dinsdag 30 november 2021 in Kortrijk Xpo.

Voor een vlotte toegang, registreer je vooraf

Praktische info over de beurs kan je raadplegen via: www.interpom.be

Tot binnenkort!

Het Recticel Insulation team

PS: Op 1 december spreekt onze sales engineer Benny Declerck tijdens het online webinar 'Dakrenovatie: een nieuw dak met golfplaten én isolatie'. Dit is een organisatie van Boerenbond. Je kan je niet meer inschrijven.