Commerciële gebouwen

Recticel Insulation biedt, afhankelijk van de toepassingen en de verschillende eigenschappen, tal van isolatie-oplossingen voor nutsgebouwen, openbare en commerciële gebouwen.

Isolatietoepassingen voor nutsgebouwen, openbare en commerciële gebouwen

Recticel Insulation streeft ernaar, gebouwen efficiënter, stiller en gezonder te maken door ze uit te rusten met hoogwaardige en goed ontwikkelde isolatie die de meest recente energievoorschriften overtreft. Het thermisch en akoestisch comfort vormt een belangrijke factor voor de tevredenheid en het rendement van de bewoners.

Als ervaren isolatiepartner biedt Recticel een uitgebreid gamma aan isolatieproducten die inspelen op de gebruikersbehoeftes inzake comfort en een hogere energetische doeltreffendheid in commerciële, openbare en administratieve gebouwen, winkelpanden, scholen en ziekenhuizen.

Recticel Insulation isolatie voor commerciële gebouwen

Isolatiebarometer

Tussen 1990 en 2019 steeg de CO2-uitstoot van niet-residentiële gebouwen met 33 procent. Met zo’n toename in uitstoot lijkt een klimaatneutraal Europa tegen 2050 moeilijk haalbaar.

Toch moet het. Want de broeikasgasuitstoot moet tegen 2030 nog 55 procent naar beneden. Niet-residentiële gebouwen moeten dus een serieus tandje bijsteken. Wat de oorzaken én oplossingen zijn voor hun hoge CO2-uitstoot pluisden we uit in onze nieuwe Isolatiebarometer 2022.

 thumbnail isolatiebarometer 2022

Meer weten? Download hier de whitepaper ‘Niet-residentiële gebouwen op weg naar koolstofneutraliteit’

Isolatiebarometer 2022 broeikasgasuitstoot in België per sector

Deze isolatieoplossingen voor nutsgebouwen, openbare en commerciële gebouwen kunnen u van nut zijn.

Eurothane Silver plat dak isolatie installatie

Eurothane® Silver

Thermische isolatieplaat voor platte daken compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.

calculator U-Waarde icoon

Bereken de U-waarde

Bereken de prestatiewaarden van je gebouwen, zoals bv. de thermische capaciteit, om aan de voorschriften te helpen voldoen.

Bereken de U-waarde voor je project

Een vraag over onze producten?

Wij helpen je met plezier.

Neem contact met ons op arrow_forward