Condensatieberekening (dauwpuntberekening)

Tijdens het installeren van isolatie is het belangrijk om de juiste materialen te voorzien en in de juiste opbouw. Het vermijden van condensatie is daarbij een heel belangrijke factor in het bouwproces. Tijdens een renovatie moet je hier zeker extra aandacht aan schenken aangezien er rekening moet gehouden worden met een bestaande opbouw.

Vraag via onderstaand formulier jouw condensatieberekening aan en voorkom condensatieproblemen.

We geven om je privacy. Daarom zullen we jouw gegevens enkel gebruiken om je vraag te beantwoorden. Lees meer hierover in onze privacyverklaring. Je kan ten allen tijde je persoonsgegevens raadplegen, wijzigen of laten verwijderen door een verzoek te sturen naar privacy.insulation@recticel.com.

1. Details van de aanvrager

vb. +32 475000000

vb. 8560

2. Project details

vb. 8560

3. Technische details

Project type*
Voor nieuwbouw:
Geef de totale opbouw van de nieuwbouw aan (welke materialen worden gebruikt (type en / of merk) en wat is de gewenste dikte van elke bouwlaag). Laagopbouw van buiten naar binnen.
Voor renovatie:
Geef de huidige opbouw van de constructie en de nieuwe constructie aan (welke materialen worden gebruikt (type en / of merk) en wat is de (gewenste) dikte van elke bouwlaag). Laagopbouw van buiten naar binnen.
Slechts 1 bestand toegelaten
10 MB limit.
Toegestane extensies: pdf, dwg.
CAPTCHA Deze vraag is bedoeld om te testen of je een menselijke bezoeker bent en om geautomatiseerde spam-inzendingen te voorkomen.

Hoe je condensvorming bij isolatie vermijdt?

Nele Ameye, experte bij Recticel Insulation, geeft je vijf cruciale do’s en don’ts mee.

Lees de 5 tips over condensatie arrow_forward