Duurzaam wooncomfort en unieke look

  • Locatie Oostakker
  • Product(en) Powerwall®
  • Type Residentieel
  • Bouwprofessional / Bouwbedrijf G-Build en Daan Joos bvba
  • Architect / Voorschrijver ARCHEOS bvba architectenbureau
gebouw prima geïsoleerd met Powerwall en Isofinish isolatie

Unieke samenwerking leidt tot forse energiebesparing

Zes sterke merken uit de bouwsector bieden samen Isofinish® aan. Dit innovatief isolatie- en afwerkingsconcept voor buitengevels garandeert niet alleen een forse energiebesparing, maar geeft woningen ook een eigen gezicht. Kenmerkend voor Isofinish® is het doorlopend isolatieschild met uitstekende thermische prestaties dat voor zowel nieuwbouw als renovatie geschikt is.

“tot 25% energie besparen en tegelijkertijd een persoonlijk gezicht geven aan de woning”

Energie-efficiëntie was erg belangrijk voor deze nieuwbouw-tweewoonst met praktijkruimte op het gelijkvloers en woonentiteit erboven. Men koos voor zink als afwerking van dak en gevel. Dit materiaal zorgt - samen met de isolatie en een doordachte verluchting - voor duurzaam wooncomfort en een unieke esthetische touch. Op het doorlopend isolatieschild werd een zelfdragende lattenstructuur geplaatst, waarop vervolgens de zinken platen zijn gemonteerd.

Buitengevelisolatie: Powerwall® isolatie voor buitengevels, 2 x 8 cm
Warmtegeleidingscoëfficiënt λD = 0,022 W/mK
RD-waarde: 7,25 m²K/W

Isofinish® is een totaaloplossing voor de buitengevel in samenwerking met 6 sterke partners: Recticel Insulation, Borgh, Deceuninck, Eternit, VMZINC en Wienerberger. Surf naar www.isofinish.be en bekijk enkele getuigenissen.

Bron foto's: VMZINC en Jump Picture

Toegepaste isolatieproducten

Powerwall

Powerwall®

Powerwall® biedt een duurzaam, efficiënt en doorlopend isolatieschild rondom de woning en kan worden gecombineerd met een waaier aan gevelafwerkingen. Bovendien is het snel te installeren, geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en staat het tevens garant voor uitstekende thermische prestaties.

Bekijk product

Neem contact met ons op.

Overtuigd dat Powerwall® dé isolatieoplossing is voor uw project?

Contacteer ons arrow_forward