Hoe energie(on)zuinig is jouw woning?

Over het artikel

  • Gepubliceerd op
    18 juli 2023
  • Type
    Nieuws
BENOvatietest

Hoe energie(on)zuinig is jouw woning?

De energieprijzen schommelen en zijn vaak onbetaalbaar. Honderden vragen spoken door mijn hoofd: Volstaat mijn 10 cm isolatie in mijn dak? Houdt mijn dubbelglas voldoende warmte binnen? Schimmel in de badkamer, hoe los ik dat op? Hoe verbeter ik mijn EPC-score? 

De antwoorden krijg je in een paar klikken. Doe nu de BENOvatietest en krijg gratis advies op maat.

Omdat BENOveren belangrijk is

Beter renoveren, dat is het streefdoel. Een investering die je energiefactuur doet verlagen, voor meer comfort zorgt, je woning meer waarde geeft ... De voordelen zijn oneindig.

Een woning die is geBENOveerd heeft een warmere oppervlaktetemperatuur, kan sneller op de gewenste temperatuur worden gebracht, heeft geen last van temperatuurverschillen, verbruikt minder brandstof en stoot minder CO2 uit. Mooi meegenomen toch?

Is BENOveren veel duurder dan 'gewoon' renoveren? Niet per se. Enkele eenvoudige aanpassingen kunnen al leiden tot een perfect resultaat. Werk hierbij stapsgewijs volgens jouw budget en volgens jouw renovatieplannen. Door stap voor stap te werken, kun je uiteindelijk jouw droom van een energiezuinig huis realiseren. Die stappen? Die kan je lezen in ons vorig artikel of via www.mijnBENOvatie.be. Maar voor je die stappen onderneemt, kom te weten hoe energie(on)zuinig jouw woning is.

BENOvatietest met advies op maat

Ook benieuwd naar hoe jouw woning presteert op vlak van energie? Surf naar www.mijnBENOvatie.be en vul de vragenlijst van de BENOvatietest in. Op basis van jouw antwoorden ontvang je in je mailbox een BENOvatierapport waarin staat hoe goed – of slecht – je woning scoort. Samen met dit persoonlijk verslag krijg je gratis en objectief een schat aan advies en oplossingen.

Next steps

Tijd om te renoveren en te isoleren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van dak tot vloer. Voor elke toepassing hebben wij een isolatieoplossing. 

Beter scoren?

Wil je nog beter scoren in de toekomst? Neem dan eens een kijkje naar ons scala van isolatieoplossingen. Want isoleren is de sleutel. 

Ontdek hier arrow_forward