Industriële gebouwen

Recticel Insulation heeft, afhankelijk van hun specifieke eisen, een ruim aanbod aan isolatie-oplossingen voor industriële gebouwen.

Betere prestaties bij industriële gebouwen

Recticel beschikt over een ruim assortiment aan producttoepassingen voor de industriële sector. Met reeds meer dan 60 jaar ervaring, heeft Recticel zich tot doel gesteld een langetermijn-samenwerkingsakkoord aan te gaan voor de ontwikkeling van nog performantere toepassingen in industriële gebouwen, die kunnen bijdragen aan de algehele prestaties.

Wanneer u een industriële gebouwen renoveert of bouwt, moet er speciale aandacht besteed worden aan het geheel van de functies van het gebouw, de energetische doeltreffendheid van het gebouw en het gemak van de plaatsing van de isolatie. Recticel Insulation levert oplossingen die bijdragen tot het verbeteren van de thermische capaciteiten van het gebouw. Het smalle design van de isolatieplaten zorgt ervoor dat Recticel-platen erg populair zijn bij de bouwmaatschappijen die hun klanten de beste prestaties wensen te leveren door zo min mogelijk ruimte te gebruiken.

Recticels industriële isolatieproducten zijn zeer makkelijk te plaatsen en speciaal ontworpen voor tal van toepassingen: vloeren, wanden, plafonds, daken, enz.

IP PIR isolatie voor industriële gebouwen

Isolatiebarometer

Tussen 1990 en 2019 steeg de CO2-uitstoot van niet-residentiële gebouwen met 33 procent. Met zo’n toename in uitstoot lijkt een klimaatneutraal Europa tegen 2050 moeilijk haalbaar.

Toch moet het. Want de broeikasgasuitstoot moet tegen 2030 nog 55 procent naar beneden. Niet-residentiële gebouwen moeten dus een serieus tandje bijsteken. Wat de oorzaken én oplossingen zijn voor hun hoge CO2-uitstoot pluisden we uit in onze nieuwe Isolatiebarometer 2022.

 thumbnail isolatiebarometer 2022

Meer weten? Download hier de whitepaper ‘Niet-residentiële gebouwen op weg naar koolstofneutraliteit’

Isolatiebarometer 2022 broeikasgasuitstoot in België per sector

Deze oplossingen zouden voor u van nut kunnen zijn

Eurothane Silver plat dak isolatie installatie

Eurothane® Silver

Thermische isolatieplaat voor platte daken compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.

Powerdeck F isolatieplaat voor gelijmde systemen in platte daken mechanisch verankerd

Powerdeck® F

Thermische isolatieplaat voor gelijmde systemen in platte daken

calculator U-Waarde icoon

Bereken de U-waarde

Bereken de prestatiewaarden van uw gebouwen, zoals bv. de thermische capaciteit, om aan de voorschriften te helpen voldoen.

Bereken de U-waarde voor uw project

Een vraag over onze producten?

Wij helpen u met plezier.

Neem contact met ons op arrow_forward