Solidaris gebouw krijgt een energetische update, zonder aan de structuur te raken

Wat doe je als je gebouw nog in goede staat is, maar de stookkosten de pan uitswingen? Solidaris (vroeger Bond Moyson West-Vlaanderen) besloot hun platdakconstructie van 1.600 m2 een energetische update te geven en schakelde daarvoor SIX uit Izegem in. Projectleider Isabelle Van Gucht

“Om de aansluitingen met het plat dak toch voldoende te kunnen isoleren, stelden wij Deck-VQ vacuümisolatie voor.”

Meer over dit project?

Lees het Recticel Experts blogartikel

Lees het blog artikel arrow_forward

Gebruikte producten

Eurothane Silver

Eurothane® Silver

Eurothane® Silver is een thermische isolatieplaat voor platdakconstructies en is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
Deze isolatieplaat wordt gekenmerkt door een hoge druksterkte en een uitstekende vormvastheid. Dit staat garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Bekijk product

Eurothane Silver A

Eurothane® Silver A

Eurothane® Silver A is een thermische isolatieplaat met afschot voor platdakconstructies, waardoor regenwater volledig kan worden afgevoerd.
Deze isolatieplaat is compatibel met mechanisch bevestigde eenlaagse dakbedekkingsfolies.
De hoge druksterkte en de uitstekende vormvastheid staan garant voor de vlakke oppervlakteafwerking die vereist is voor optimale prestaties in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Eurothane® Silver A afschotplaten vereisen een vakkundige installatie. Om u hierbij te helpen, kan Recticel Insulation een afschotplan en uittrekstaat maken.

Bekijk product