Video
06.01.2022

Infosessie: renovatieverplichting en andere langetermijndoelstellingen

In deze video spreek Dirk Vermeulen via 2 praktische isolatieprojecten over de renovatieverplichting en andere langetermijndoelstellingen in België

De renovatieverplichting, de Europese Green Deal, andere langetermijndoelstellingen...: de bouwsector staat voor heel wat uitdagingen, zeker op het vlak van energetisch renoveren. Samen werken we meer dan ooit aan een duurzamere toekomst. Doe een beroep op ons advies en expertise voor het realiseren van je projecten.

Op donderdagaovnd 16 december 2021 was er de live webinar van NAV. In deze infosessie werden de doelstellingen en het energieprestatiebeleid voor renovatie gekaderd. Dr. Sam Hamels (UGent) en arch. Saskia Gabriël (NAV) gaven de belangrijkste updates mee en stonden tot slot stil bij de bestaande tools en mogelijkheden tot premies.

Aansluitend gaf Dirk Vermeulen van Recticel Insulation een uiteenzetting aan de hand van twee concrete projecten: het woonontwikkelingsproject De Nieuwe Dokken en de nieuwe stadsbuurt Leopoldskazerne, beide in Gent, waarvan je de video op deze pagina kan bekijken.

Na het zien van de video geïnteresseerd in vacuümisolatie?

Contacteer ons voor meer info en kom rechtstreeks in contact met onze plat dak- en vacuümisolatie-expert Thibaut.

Contacteer onze vacuümisolatie expert arrow_forward

Op de hoogte blijven van alle nieuws in de isolatiesector?

Schrijf je dan in op de Recticel nieuwsbrief en wij zorgen dat je op de hoogte bent van de trends en uitdagingen in de sector!

Ik schrijf mij in! arrow_forward