Infosessies over Mijn VerbouwPremie voor bouwprofessionals

In deze infosessie zetten we alles op een rij in verband met de nieuwe isolatiepremies zodat je jouw klant correct kan informeren.

Over het evenement

 • Type
  Evenement
 • Datum
  26.01.2023 - 28.04.2023
 • Locatie
  Recticel Insulation, Zuidstraat 15 (Trainingcenter)
 • Gemeente
  Wevelgem
 • Stand
  gebouw HR
 • Gepubliceerd op
  04 Augustus 2022

Schrijf nu in arrow_forward

isolatiepremies infosessies

Als stimulans om energiebewuster te renoveren, geeft de overheid een uitgebreid aanbod aan steunmaatregelen. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Want naast de besparing op de energiefactuur, de vermindering van de CO2-uitstoot, het extra comfort en de meerwaarde van de woning die jouw klant zo bekomt, zorgen de financiële ruggensteuntjes van de overheid ervoor dat jouw klant zijn investering in energiezuinige renovatiemaatregelen nog sneller heeft terugverdiend.

mijnverbouwpremie vlaamse overheid

In deze infosessie over Mijn VerbouwPremie zetten we alles op een rij in verband met de nieuwe isolatiepremies zodat je jouw klant correct kan informeren.

Schrijf in voor de premie infosessie

Wie kan aanspraak maken op de premie? Welke gebouwen en werken komen in aanmerking? Wie moet/mag de werken uitvoeren? Waaraan moeten de facturen voldoen Welk attest van de aannemer is vereist? Dit en vele andere vragen worden beantwoord tijdens deze infosessie.

We leggen ook uit hoe je met Recticel Insulation de isolatiewaarden voor 2050 behaalt. Om de theorie aan de praktijk te toetsen, geven we je graag een blik achter de schermen met een fabrieksbezoek.

We startten half november met de 1ste infosessie bij Recticel Insulation in Wevelgem.
Wegens het succes zijn volgende nieuwe data ingepland: op 18/1 en 26/1, telkens vanaf 14u30 tot 17 u. (onthaal vanaf 14u15)
Snel inschrijven op deze pagina is dus de boodschap!