Infosessies over Mijn VerbouwPremie voor bouwprofessionals

Voorlopig zijn geen nieuwe data ingepland. Je kunt alvast de meest recente info nalezen in onze premiegids waar we alles op een rij zetten zodat je jouw klant correct kan informeren.

Over het evenement

 • Type
  Evenement
 • Datum
  26.01.2023 - 28.04.2023
 • Locatie
 • Gemeente
 • Stand
 • Gepubliceerd op
  04 Augustus 2022
isolatiepremies infosessies

Als stimulans om energiebewuster te renoveren, geeft de overheid een uitgebreid aanbod aan steunmaatregelen. Daar geen gebruik van maken, is zonder meer zonde. Want naast de besparing op de energiefactuur, de vermindering van de CO2-uitstoot, het extra comfort en de meerwaarde van de woning die jouw klant zo bekomt, zorgen de financiële ruggensteuntjes van de overheid ervoor dat jouw klant zijn investering in energiezuinige renovatiemaatregelen nog sneller heeft terugverdiend.

mijnverbouwpremie vlaamse overheid

In deze premiegids over Mijn VerbouwPremie zetten we alles op een rij in verband met de nieuwe isolatiepremies zodat je jouw klant correct kan informeren.

Vraag hier de premiegids aan

Wie kan aanspraak maken op de premie? Welke gebouwen en werken komen in aanmerking? Wie moet/mag de werken uitvoeren? Waaraan moeten de facturen voldoen Welk attest van de aannemer is vereist? Dit en vele andere vragen worden beantwoord in deze gids.
Indien je toch liever een persoonlijke uitleg krijgt voor jou en je medewerkers: maak een afspraak met je regioverantwoordelijke. Die komt met plezier langs.

We leggen ook uit hoe je met Recticel Insulation de isolatiewaarden voor 2050 behaalt.