Mill Meadow in slechts zeven uur tijd geïsoleerd met L-Ments®, isolerende dakelementen

"Het geprefabriceerde dakelement was essentieel voor de specificatie, aangezien ik de bouwwerken voor dit project absoluut wilde versnellen. Ik kan met trots stellen dat ik de juiste beslissing heb genomen. L-Ments® is ontworpen voor een snelle plaatsing en beschikt ook over alle noodzakelijke thermische eigenschappen, zodat deze woning voldoet aan de bijna-nulemissienorm. Werken met het L-Ments®-systeem bleek een zeer goede keuze te zijn."
Nick Lacey, Architect

Het Burley-huis met een grootte van 200 m² was het eerste project in het Verenigd Koninkrijk waarin het innovatieve L-Ments®-systeem werd gebruikt. Het systeem werd ontworpen om U-waarden tussen 0,13 en 0,19 W/m²K te behalen. Dampopen folie, houten tengellatten, geïntegreerd constructiehout en hoogwaardige PIR-isolatie: ze worden allemaal gecombineerd in de lichte, kostenefficiënte modulaire dakpanelen. De plaatsing verliep heel vlot: het hellende dak werd in slechts zeven uur tijd afgewerkt.

Toegepaste isolatieproducten

L-Ments - Recticel Insulation

L-Ments®

L-Ments® is een zelfdragende en thermisch isolerende plaat die een oplossing biedt voor uiteenlopende uitdagingen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Het innovatieve ontwerp staat garant voor een efficiënte en snelle installatie en dat maakt Recticel Insulation tot favoriet bij bestekschrijvers. L-Ments® biedt ongekende flexibiliteit voor niet-professionele gebruikers: geen binnenafwerking betekent maximale keuzevrijheid bij uw project.

Bekijk product

Neem contact met ons op

Overtuigd dat L-Ments® dé isolatieoplossing is voor uw project?

Contacteer ons arrow_forward