Totaalrenovatie vierkantshoeve Piringen (bij Tongeren)

  • Locatie Piringen (bij Tongeren)
  • Product(en) L-Ments®
  • Type Residentieel
  • Aannemer Erik Emmers
  • Architect De Gregorio & Partners

In de loop van volgende jaren wordt deze prachtige vierkantshoeve in Piringen (bij Tongeren) volledig gerenoveerd. Ook de hellende daken zullen worden aangepakt met de zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen L-Ments van Recticel Insulation. 

L-Ments combineren 5 componenten in één element: onderdakfolie, houten tengellatten, een meerlaagse kraft-alubekleding, pir-isolatie en geïntegreerde houten verstijvers die het paneel zelfdragend maken, en onderscheiden zich van andere dakisolatiesystementen dankzij hun  hun eenvoudige plaatsing, hun betaalbaarheid en hun uitstekende kwaliteit. 

Aannemer Erik Emmers bevestigt: "In de eerste plaats garanderen L-Ments een perfect isolatieresultaat dankzij hun zeer goede lambdawaarde van 0,023 W/mK en dankzij het feit dat de isolatieschil nergens onderbroken wordt. Daarnaast zijn L-Ments snel en een voudig te monteren, waardoor ze heel wat tijdswinst opleveren. En vermits L-Ments niet voorzien zijn van een binnenafwerking, zijn ze bij de plaatsing niet gevoelig aan beschadingen en is de keuzevrijheid inzake afwerking maximaal. En last but not least betekenden, voor mij als aannemer, ook de goede technische bijstand van Recticel Insulation, hun persoonlijk advies en hun ondersteuning op maat, een belangrijke meerwaarde."

 

Gebruikte producten

L-Ments - Recticel Insulation

L-Ments®

L-Ments® is een zelfdragende en thermisch isolerende plaat die een oplossing biedt voor uiteenlopende uitdagingen bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. Het innovatieve ontwerp staat garant voor een efficiënte en snelle installatie en dat maakt Recticel Insulation tot favoriet bij bestekschrijvers. L-Ments® biedt ongekende flexibiliteit voor niet-professionele gebruikers: geen binnenafwerking betekent maximale keuzevrijheid bij uw project.

Bekijk product

L-Ments iets voor u?

Ook benieuwd naar wat de L-Ments-dakisolatielementen voor jou kunnen betekenen?

Contacteer ons arrow_forward