Totaalrenovatie vierkantshoeve Piringen (bij Tongeren)

  • Locatie Piringen (bij Tongeren)
  • Type Residentieel
  • Bouwprofessional / Bouwbedrijf Erik Emmers
  • Architect / Voorschrijver De Gregorio & Partners

In de loop van volgende jaren wordt deze prachtige vierkantshoeve in Piringen (bij Tongeren) volledig gerenoveerd. Ook de hellende daken zullen worden aangepakt met de zelfdragende, thermisch isolerende dakelementen L-Ments van Recticel Insulation. 

L-Ments combineren 5 componenten in één element: onderdakfolie, houten tengellatten, een meerlaagse kraft-alubekleding, pir-isolatie en geïntegreerde houten verstijvers die het paneel zelfdragend maken, en onderscheiden zich van andere dakisolatiesystementen dankzij hun  hun eenvoudige plaatsing, hun betaalbaarheid en hun uitstekende kwaliteit. 

Aannemer Erik Emmers bevestigt: "In de eerste plaats garanderen L-Ments een perfect isolatieresultaat dankzij hun zeer goede lambdawaarde van 0,023 W/mK en dankzij het feit dat de isolatieschil nergens onderbroken wordt. Daarnaast zijn L-Ments snel en een voudig te monteren, waardoor ze heel wat tijdswinst opleveren. En vermits L-Ments niet voorzien zijn van een binnenafwerking, zijn ze bij de plaatsing niet gevoelig aan beschadingen en is de keuzevrijheid inzake afwerking maximaal. En last but not least betekenden, voor mij als aannemer, ook de goede technische bijstand van Recticel Insulation, hun persoonlijk advies en hun ondersteuning op maat, een belangrijke meerwaarde."

 

Gebruikte producten

L-Ments dakelementen zijn helaas niet meer beschikbaar

Benieuwd naar andere isolatieoplossingen voor jouw hellend dak?

Contacteer ons arrow_forward